Paardenverzekeringen

Equipe 

Elke paardenliefhebber weet hoeveel aandacht een paard vraagt. Hoeveel tijd en geld we spenderen om ervoor te zorgen dat uw paard in topconditie blijft. De aankoop en het onderhouden van een paard en alle financiële zaken daaromheen vragen om een persoonlijke benadering. Ieder team van ruiter, eigenaar, liefhebber en paard, vraagt om een verzekeringsadvies dat bij hen past. Het team van Equipe Paardenverzekeringen beschikt over degelijk vakmanschap, een enorme ervaring in combinatie met een brede interesse in de paardenwereld.

Equipe 2 is de basisverzekering van Equipe en vandaaruit kunnen er verschillende aanvullingen gekozen worden zoals Equipe 3 of 4. Ook biedt Equipe een collectieve verzekering aan die kan worden afgesloten voor minimaal 8 paarden.

Naast deze verzekeringen biedt Equipe ook specifieke verzekeringen als:

De ziektekosten verzekeringen, onvuchtbaarheidsverzekering voor dekhengsten, de Foetus/veulen verzekering en de KNHS-FNRS-Equipe paardenverzekering inclusief crematie.

Neem contact op als u hierover meer informatie wilt ontvangen.

Alle verzekeringen worden afgesloten conform de Algemene Voorwaarden Equipe Paardenverzekeringen. 

Xcellent Horse Insurance

Recreatieve ruiters, wedstrijdruiters, dierenartsen, andere belanghebbenden in de paardenhouderij en Xcellent Horse Insurance. Zij eten allemaal uit dezelfde ruif. Daarom streeft Xcellent Horse Insurance ernaar de ontwikkelingen in de paardenhouderij op meerdere niveaus te ondersteunen en te stimuleren. Dit doen zij door klantgerichte, praktische verzekeringen met bijbehorend advies aan te bieden aan zowel particulieren als zakelijke paardenliefhebbers. Vanzelfsprekend wil Xcellent Horse Insurance haar toonaangevende positie als marktleider behouden. Centraal hierbij staan efficiënte werkwijzen, een flexibele mentaliteit en praktisch denken.

De doelstellingen van Xcellent Horse Insurance zijn:

- Duidelijke voorlichting over onze producten geven
- Zekerheid bieden over de inhoud van de dekking die u kiest
- Snel persoonlijk contact bieden bij onduidelijkheden
- Praktische oplossingen voor praktische problemen bieden
- Zorgen voor een snelle en accurate afwikkeling van uw schadeclaim
- 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn

De verzekeringen van Xcellent Horse zijn onderverdeeld van 1 Star t/m 4 Star. Daarnaast biedt ook Xcellent Horse verschillende gespecialiseerde verzekeringen aan. 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

Contactgegevens

Eserstraat 23
7849PG De Kiel
T 0591 382582 - 06 40045391 - 06 50597900
E anjamartien@ammidden.nl
KvK 04076580

Handelsonderneming M.L. Midden

Met een paardenverzekering kunt u de financiële zorg wegnemen als uw paard iets overkomt.

"Door een noodlottig ongeval overleed één van mijn twee sportpaarden. Gelukkig was ze goed verzekerd en door de snelle afhandeling is mijn andere paard niet lang alleen gebleven"